Hello, gang!

Da, azi vorbim din nou despre tatuaje și ce reprezintă ele – pentru mine, pentru clienții mei de la Wanda Tattoo, pentru Johnny Depp 🙂 Aș putea să petrec o săptămână să vă povestesc de unde ne inspirăm, cum ne vin ideile, cum facem schița și apoi desenul permanent pe piele – și chiar voi scrie un artciol pe tema asta, dar azi m-am gandit că ar fi fun să vedem cele mai cool tatuaje de la Hollywood. Aștept să îmi spuneți și voi de cine vă place și dacă v-ați face un tatuaj ca al ei/lui.

Toată lumea o știe miss Jolie și galeria ei de tatuaje. Mai mult, cred că și datorită Angelinei femeile tatuate sunt super sexy. Voi ce ziceți? Corpul ei e ca o pânză – șterge, adaugă constant și combină citate inspiraționale, desene, coordonate geografice și chiar un tigru bengalez. Asta în timp ce are grijă de copiii ei și e ambasador pentru Națiunile Unite. Super hot!

angelina jolie tattoo

Cred că Johnny Depp este maestrul tatuajelor de la Hollywood. El spune că propriul trup este jurnalul său, iar tatuajele sunt poveștile lui de viață. Și eu cred la fel! Galeria lui de tatuaje a început cu un indian Cherokee și a continuat cu citate, numele mamei și copiilor săi. Cel mai cool însă, este un tatuaj pe mână, similar cu cel al lui Jack Sparrow din Pirații din Caraibe. Super inspirație!

johnny depp tattoo

O știți pe Lilly Collins? E fiica lui Phil Collins și o actriță tare finuță și diafană, poate nu ați crede că are tatuaje. Dar are! Și sunt super potrivite! O balerină s-a adăugat de curând colecției formate dintr-o zână, un trandafir, o coroană și un citat care tronează pe spatele actriței.

lily collins tattoo

Johnny nu e singurul băiat rău care ne dă pe spate cu atitudinea și stilul lui de viață, James Franco e în aceeași galerie. El are însă o altă abordare asupra tatuajelor – folosește desene temporare, pe care le tot înlocuiește pentru a spune o poveste sau a susține o cauză umanitară. Cea mai recentă adiție? Chipul lui Hermione din Harry Potter, pe gât, un tatuaj pe care l-a arătat cu mândrie pe contul lui de Instagram.

james franco tattoo

Se pare că filmele în care joacă sunt o inspirație pe termen lung, pentru că și Kristen Stewart și-a făcut un tatuaj imediat după ce a filmat Clouds of Sils Maria. Este parte dintr-o pictură de Picasso care a impresionat-o într-o vizită la Madrid pe când avea 18 ani. Și partea cea mai cool este că transmite un mesaj super puternic: ‘keep going, and keep the fucking light on.’

kristen stewart tattoo

Dacă aveți și voi un actor care v-a impresionat cu tatuajele sale, spuneți-mi, de abia aștept să văd! Și dacă v-a plăcut colecția mea de actori tatuați, stay tuned, urmează și cei mai cool cântăreți tatuați – de la noi și de peste hotare!

V-am super pupat!

Leave a Reply