Hello, gang,

N-am mai vorbit de mult despre tatuaje, deși e subiectul meu preferat și iubesc să întâlnesc zilnic oameni la fel de pasionați, la mine la salon, la Wanda Tattoo.

Îmi place să urmăresc tendințele internaționale și alegerile vedetelor, încercând să deslușesc semnificațiile fiecărui desen pe care și-l fac. Dacă data trecută v-am arătat actori cu tatuaje cool, e vremea să vedeți și ce cântăreți am pe shortlist. Și, apropo, dacă era o vreme când doar cei mai rebeli artiști aveau tatuaje, acum este open season și pentru vedete pop sau cântărețe cumințele J

Începem lista cu doi artiști care arată bine și cântă bine!

#JohnMayer și “mâneca” sa de inspirație japoneză, cu trandafiri, bujori și flori de cireș, care arată absolut incredibil, deși nu ai crede că este potrivită cu adevărat pentru un bărbat. Grădina sa multicoloră este completată de alte elemente grafice precum inițialele lui Stevie Ray Vaughan, care l-a inspirat să învețe să cânte la chitară.

John Mayer

Sursă foto: Rolling Stones magazine

#AdamLevine s-a transformat din băiatul romantic într-un personaj hot. Are o mulțime de tatuaje și nu se ferește să le expună în totalitate, în pictoriale ori clipuri! De la tributuri pentru mama sa și victimele din 9/11, până la cuvinte în sanscrită sau un imn adus orașului său de suflet – Los Angeles, Adam le are pe toate!

Sursă foto: Style Bistro

adam levine

#RitaOra are un motiv excelent să poarte rochii cu spatele gol! Are o „piesă” interesantă, în nuanțe de negru și gri, sub omoplatul drept care se potrivește perfect cu look-urile ei old Hollywood.

Rita-Ora tattoo

Sursă foto: Mirror

#Rihanna nu putea să lipsească din top. Tatuajele ei sunt la fel de incendiare precum videoclipurile! A început să se tatueze în 2006 și de atunci a adunat peste 15 opere de artă și spune că îi face plăcere să petreacă timp la salon. Tare mi-ar plăcea să vină și la noi! Super cool e tatuajul ei de sub piept cu zeița egipteană Isis.

rihanna

Sursă foto: Stealherstyle

#TravisBarker de la Blink 182 intră în top și primește și coroniță pentru colecția lui mișto de tatuaje, care îi acoperă aproape în întregime corpul. Un adevărat rock star! Are chiar un tatuaj pe scalp care a durat în jur de 35 de ore, dar asta nu e o problemă pentru Travis, care spune că adoră durerea pricinuită de tatuaje!

travis barker

Sursă foto: Pinterest

 

Vouă ce artist vă place cum se tatuează?

Kisses,

W

One Comment

Leave a Reply